Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Via het Digitaal Loket Toezicht (DLT) biedt De Nederlandsche Bank (DNB) aan financiële instellingen twee webdiensten aan:

Toezicht aanvragen

Met deze dienst worden financiële instellingen in de gelegenheid gesteld om meldingen, aanvragen voor vergunningen, aanvragen voor een verklaring van geen bezwaar en aanvragen voor bestuurderstoetsingen digitaal in te vullen en in te dienen. Meer informatie

Let op: voor het gebruik van deze webdienst dient u door uw eHerkenning-provider geautoriseerd te zijn voor de dienst ‘Toezicht Aanvragen’.

Toezicht organisatiegegevens

Deze dienst stelt financiële instellingen in staat om de (contact-) gegevens van onder andere bestuurders en externe partijen zoals deze bij DNB geregistreerd staan, te controleren en aan te passen. Daarnaast kunnen instellingen via deze dienst documenten uploaden. Meer informatie

Deze dienst is momenteel beschikbaar voor pensioeninstellingen, verzekeraars, betaalinstellingen, beleggingsondernemingen, trustkantoren, aanbieders van cryptodiensten en banken (LSI’s).

Let op: voor het gebruik van deze webdienst dient u door uw eHerkenning-provider geautoriseerd te zijn voor de dienst ‘Toezicht organisatiegegevens’. 

Meer informatie

Lees voordat u een formulier invult de informatie onder Vergunningen, Meldingen uitbesteding, Verklaringen van geen bezwaar en Toetsingen.

Het DLT is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

DLT Handleiding Digitaal Loket Toezicht

1,3MB PDF
Download

DLT Gebruiksvoorwaarden

15KB PDF
Download

DLT Vertrouwelijkheid en integriteit

16KB PDF
Download

DLT Checklist Softwareconfiguratie

27KB PDF
Download