Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Als u een formulier in het DLT start of indient, bent u de enige die dit formulier kan bewerken, inzien en de berichten van DNB ontvangt die gerelateerd zijn aan het formulier. U kunt andere DLT-gebruikers binnen of buiten de organisatie machtigen voor gestarte en ingediende formulieren.

Door gebruik te maken van machtigingen kunnen meerdere personen werken aan een formulier of deze inzien. Ook gerelateerde items van een formulier, zoals berichten en informatieverzoeken, zijn beschikbaar voor de gemachtigde.

Voor het machtigen moet eerst een connectie worden gemaakt tussen betrokken personen. Als de connectie is gemaakt kunnen beide personen elkaar voor formulieren machtigen. Per formulier dient er een afzonderlijke machtiging tot stand te worden gebracht. Meer informatie vindt u in de handleiding machtigingen.

Let op: deze machtigingsfunctionaliteit is beschikbaar voor formulieren gestart vanaf 15 mei 2020. Voor formulieren die vóór 15 mei 2020 zijn gestart kan niet achteraf een machtiging worden afgegeven.  

Vragen?

Heeft u een vraag over machtigingen? Neem dan contact op met de Informatiedesk via info@dnb.nl of 0800 020 1068 (gratis). De Informatiedesk is op werkdagen geopend tussen 9.00 tot 15.00 uur.

DLT Handleiding machtigingen

862KB PDF
Download