Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

DNB heeft een circulaire opgesteld met wijzigingen in de toelichting voor de DRA-MFI rapportages in verband met de invoering van de Maandeffectenrapportage (MER). De circulaire is tevens op de statistiek-site geplaatst.

Aangezien het grootste gedeelte van de DRA-MFI uitgevraagd wordt in de MER, zijn alle DRA-MFI formulieren uitgezet, behalve de niet-beursgenoteerde onderdelen van de PEN-A, AEB-A en de AEN-A. Daarnaast zijn de rapportage-instructies van de PEN-A, AEB-A en AEN-A aangepast, omdat deze formulieren voortaan zowel ISIN als niet-ISIN gegevens omvatten. Indien uw organisatie een huidige DRA-MFI verplichting heeft, dan blijft deze tot nader order bestaan, ondanks de invoering van de MER.

In de circulaire is aangegeven dat de instructies ingaan per juli 2020. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om de wijzigingen toe te passen vanaf de maandrapportage over juli 2020.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande wijzigingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw relatiebeheerder bij DNB.