Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

De applicatie zelf (e-Line Betalingsbalans) kan uitsluitend door rapporteurs, die hierover door DNB zijn benaderd, worden opgestart middels de button ‘log in E-Line BB’.

Verder vindt u op deze website informatie over de gevraagde rapportages ten behoeve van de betalingsbalans en andere statistieken, waaronder rapportagemodellen, toelichtingen en gebruikershandleidingen. Ook treft u informatie aan over de speciale Servicedesk voor rapporteurs. Belangrijke wijzigingen met betrekking tot uw profiel vindt u onder uw Rapportageprofiel.

Inloggen in E-line BB

Via de knop op deze pagina kunt u inloggen om te starten met rapporteren via de internetapplicatie e-Line Betalingsbalans. U kunt inloggen met een daartoe geautoriseerd eHerkenning account.

Inloggen op e-Line Betalingsbalans kan iedere werkdag van 07:00 - 19:00 uur.

Op het scherm wordt aangegeven hoe lang het systeem nog open is voor sluitingstijd. Zorg dat u uw gegevens voor sluitingstijd opslaat.

U kunt niet inloggen in het weekend en op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, tweede paasdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag, nieuwjaarsdag, Koningsdag en – eens per 5 jaar – op Bevrijdingsdag.