Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Een onderneming met profiel BFI Benchmark (BEB) is vrijgesteld van maandelijkse rapportageverplichting aan DNB.

Benchmark rapportage (tot en met het rapportagejaar 2020)

De informatie op deze pagina betreft enkel benchmarkrapportages tot en met boekjaar 2020. Wij willen u erop wijzen dat er een nieuw portal is voor de benchmarkrapportages. Deze vindt u via CFI benchmark (CFI) (dnb.nl).

DNB doet jaarlijks onderzoek naar de balanscijfers van alle bij DNB geregistreerde BFI´s door middel van een 'benchmark'-rapportage. Deelnemende rapporteurs ontvangen daarover een brief van DNB. De verkregen gegevens worden gebruikt om de populatie van de maandelijkse BFI rapportage te onderhouden en om de cijfers op te hogen tot landelijke totalen.

Ondernemingen met het profiel BFI Benchmark (BEB) vinden hier informatie over rapportages aan DNB te voldoen via e-Line Betalingsbalans.  

Contact

Belangrijke contactgegevens voor de benchmark zijn:

  • Voor technische vragen over de werking van e-Line BB, bel de Servicedesk: 020 - 524 6111 (maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00 uur) of raadpleeg de FAQ.
  • Voor rapportage-inhoudelijke vragen, raadpleeg de FAQ. Mocht uw antwoord hier niet bijstaan, neem dan contact op met het BFI benchmarkteam: Benchmark@dnb.nl 

Eerste keer dat u gaat aanloggen? Raadpleeg de 'gebruikershandleiding e-line Betalingsbalans' onder het kopje 'Algemene gebruikersdocumentatie'.

Downloads

FAQ (Frequently Asked Questions) Benchmark

421KB PDF
Download

Formulieren Benchmark 2017 Profiel BEB

54KB PDF
Download

Toelichting BFI Benchmarkrapportage 2017

216KB PDF
Download

Aanleveren Bestanden In CSV Formaat BEB Profiel

32KB PDF
Download

CSV Voorbeeldbestand Profiel BEB

3KB TXT
Download

Verplichte Benchmarkrapportage over 2020

343KB PDF
Download