Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

10 mei 2022 Toezicht
DeLaMar-theater

(c) DeLaMar-theater

Op 16 juni 2022 organiseert DNB een seminar voor trustkantoren. DNB gaat graag met u in gesprek over de ontwikkelingen in de sector.

Daarnaast is er tijdens het seminar aandacht voor aspecten van de integere en beheerste bedrijfsvoering en worden diverse organisatorische en digitale ontwikkelingen toegelicht over het Digitaal Loket, de toetsingen door DNB en het melden van incidenten en ongebruikelijke transacties door trustkantoren.

Het seminar vindt plaats op donderdag 16 juni 2022 van 13:00- 17:00 in het DeLaMar theater aan de Marnixstraat 402 te Amsterdam.

U kunt zich inschrijven via deze link: Easydus

Doordat het aantal plaatsen beperkt is, kunnen vier personen per trustkantoor deelnemen aan het Seminar. Aanmelding houdt dan ook helaas geen automatische deelname in. U wordt tijdig geïnformeerd over uw deelname en krijgt dan ook het definitieve programma toegestuurd.

 

Update 13 mei
Graag willen wij aan dit nieuwsbericht toevoegen dat het Seminar voornamelijk bedoeld is voor deelnemers die een functie vervullen bij een Trustkantoor. Denk daarbij aan dagelijkse beleidsbepalers, bestuurders, relatie managers, compliance officers en/of CDD analisten. Het seminar richt zich niet op auditors en/of externe adviseurs die niet in dienst zijn bij het trustkantoor.

Sector(en)

  • Trustkantoren