Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

De Toezichtkalender verschijnt vanaf medio december in digitale vorm

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 26 november 2021

Man werkt thuis op laptop

Met ingang van dit jaar ontvangt u de Toezichtkalender niet langer in 'papieren' pdf-vorm. In plaats daarvan komt de kalender digitaal beschikbaar in het Digitaal Loket Toezicht en kunt u de publicatie op ieder gewenst moment inzien.

Wij zorgen ervoor dat de kalender actueel is. Op deze manier wordt de kalender een 'levend' document dat voortdurend inzicht geeft in de geplande toezichtactiviteiten voor uw instelling. De digitale Toezichtkalender wordt voor vrijwel alle onder toezicht staande instellingen ingevoerd behalve voor de instellingen die rechtstreeks onder toezicht staan van het SSM van de ECB.

Waar kunt u straks de Toezichtkalender vinden?

Vanaf dnb.nl kunnen daartoe geautoriseerde vertegenwoordigers rechtstreeks inloggen op het Digitaal Loket Toezicht (DLT). Daar wordt vanaf medio december de Dienst Toezichtkalender zichtbaar. Om straks gebruik te kunnen maken van de Toezichtkalender in DLT heeft u een eHerkenning nodig met de machtiging ‘Toezicht organisatiegegevens’

Heeft u nog geen eHerkenning? Vraag deze tijdig aan via eherkenning.nl. Meer informatie vindt u hier.

Heeft u wel eHerkenning maar niet de juiste machtiging, dan kunt bij uw erkende leverancier eHerkenning terecht voor een machtiging voor de dienst ‘Toezicht organisatiegegevens’. Meer informatie over machtigingen vindt u hier.

De Toezichtkalender is de eerste in een reeks van nieuwe diensten die worden aangeboden. Via het iForum is de sector betrokken bij de ontwikkeling ervan. Op termijn kan ook de Toezichtkalender voor 2022 via het toekomstige portaal Mijn DNB worden ingezien. Houd nieuwsupdates in de gaten!