Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Boete van DNB voor Black Swan Capital B.V. wegens niet tijdig rapporteren

Handhavingsmaatregelen

Gepubliceerd: 16 december 2021

DNB Toorop aan het water

De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) heeft aan Black Swan Capital B.V. (Black Swan) een bestuurlijke boete van EUR 1.500,- opgelegd. Deze boete is opgelegd, omdat Black Swan de wettelijk verplichte rapportage over het tweede halfjaar van 2020 niet binnen de voorgeschreven termijn aan DNB heeft verstrekt.

Overtreding

Black Swan heeft de rapportage over het tweede halfjaar van 2020 niet binnen de wettelijk voorgeschreven termijn aan DNB verstrekt. Deze rapportage had uiterlijk op 11 februari 2021 bij DNB ingediend moeten zijn, maar is door Black Swan op 23 februari 2021 aan DNB verstrekt. Hiermee heeft Black Swan artikel 3:72, eerste lid, van de Wet op het financieel toezicht in samenhang met de bij of krachtens het vijfde lid van dit artikel gestelde voorschriften overtreden. DNB heeft hiervoor op 19 augustus 2021 aan Black Swan een bestuurlijke boete opgelegd.

Tegen dit besluit is door Black Swan geen bezwaar gemaakt, waardoor dit besluit onherroepelijk is geworden.

Lees hieronder het volledige boetebesluit. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de Informatiedesk van DNB: 0800 - 020 1068 (gratis).

Boetebesluit Black Swan

524KB PDF
Download Boetebesluit Black Swan

Ontdek gerelateerde artikelen