Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Informatiebijeenkomst over toetsingen

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 22 november 2021

Informatiebijeenkomst

Op 2 december aanstaande organiseren wij een informatiebijeenkomst over toetsingen, waarin we graag uw vragen over het toetsingsproces en het toetsingsgesprek beantwoorden.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we een toelichting op wat instellingen en te toetsen personen kunnen verwachten tijdens het toetsingsproces. Er komt onder andere aan bod welke voorbereidingen zij moeten treffen, hoe een toetsingsgesprek in zijn werk gaat en welke processtappen er zijn. Ook gaan we in op veel gestelde vragen over toetsingen en uiteraard is er veel ruimte voor uw vragen. 

Praktische informatie
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor personen die door ons getoetst gaan worden en verder voor iedereen bij financiële instellingen die met onze toetsingen te maken heeft. De bijeenkomst vindt plaats via Webex, op 2 december van 15.00 uur tot 16.30 uur.

U kunt zich hier inschrijven tot en met 30 november. In de inschrijflink is er de mogelijkheid om vooraf vragen te stellen die in de informatiebijeenkomst beantwoord worden. Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mailen naar A.M.P.Jansen@dnb.nl

Ontdek gerelateerde artikelen