Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Consultatie Q&A Retentievergoedingen

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 15 augustus 2022

Overleg

Marktpartijen kunnen tot 26 september 2022 reageren op de consultatie van de Q&A over retentievergoedingen. In deze Q&A geven wij guidance over wanneer voorafgaande instemming van DNB nodig is voor een retentievergoeding.

U vindt de Q&A hier: Consultatie Q&A Retentievergoedingen

Reageren op de consultatie
Reacties op deze consultatie kunt u naar ons sturen via consultatie@dnb.nl onder vermelding van “Consultatie Q&A Retentievergoeding”. De deadline voor het insturen van reacties is 26 september 2022. Consultatiereacties worden na afloop van de consultatieperiode in een feedbackstatement gepubliceerd op de website van DNB onder vermelding van naam en/of organisatie of, indien u dit aangeeft, in geanonimiseerde vorm. Zo wordt zichtbaar wat er met de reacties uit de consultatie is gedaan.

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met DNB via consultatie@dnb.nl, onder vermelding van het onderwerp “Consultatie Q&A Retentievergoedingen”.

Vervolg
De reacties op deze consultatie worden beoordeeld en waar nodig wordt de Q&A hierop aangepast. De definitieve versie wordt samen met het feedbackstatement gepubliceerd op Open Boek Toezicht op de website van DNB.