Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Digitaal Loket Toezicht vanwege onderhoudswerkzaamheden niet beschikbaar vanaf vrijdag 11 tot maandag 21 maart

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 22 februari 2022

Toetsenbordknop onderhoud

DNB voert van 11 maart 2022 vanaf 18:00 uur tot 21 maart 2022 08:00 uur onderhoud uit aan het Digitaal Loket Toezicht (DLT). Het DLT is tijdens deze periode niet beschikbaar. Wij vragen u om aanvragen en meldingen (en communicatie in het kader van lopende aanvragen) in te dienen vóór of na deze periode. Het DLT is maandag 21 maart na 08:00 uur weer open.

Waarom onderhoud?

Wij vinden het belangrijk dat onze systemen zowel functioneel als technisch aan alle eisen en standaarden voldoen. Zo kunnen we u een veilig en stabiel platform bieden. Nu én in de toekomst. De aanpassingen die we hiervoor doen, nemen meer tijd in beslag dan u van ons gewend bent. Wij realiseren ons dat dit mogelijk voor overlast kan zorgen. Onze excuses voor dit ongemak. Na de onderhoudsperiode werkt het DLT weer zoals u gewend bent. 

Wat merkt u van de onderhoudsperiode?

Vanaf vrijdag 11 maart 18:00 uur kunt u niet meer inloggen in het DLT. Gedurende de onderhoudsperiode is het niet mogelijk om:

  • aanvragen en meldingen in te dienen
  • aanvullende stukken via het DLT in te dienen
  • lopende zaken in te zien
  • documenten te uploaden; via Organisatiegegevens
  • de Toezichtkalender in te zien

Is het voor u niet mogelijk om de aanvraag of melding in te dienen voor 11 maart? Dan kunt u na 21 maart verder waar u gebleven was in uw opgeslagen formulier.

Wat te doen bij een urgente aanvraag of melding?

Heeft u tijdens de onderhoudsperiode een urgente aanvraag of melding? Stuur dan een e-mail naar de mailbox van het Digitaal Loket Toezicht, dlt@dnb.nl met daarin het soort aanvraag of melding en uw telefoonnummer. Wij nemen dan direct contact met u op om de uitwijkmogelijkheden te bespreken. 

Waar kunt u terecht met vragen?

Bij vragen kunt u mailen naar dlt@dnb.nl of neem contact op met Publieksvoorlichting via 0800 020 1068 (gratis). Publieksvoorlichting is op werkdagen geopend tussen 9.00 tot 15.00 uur.

Op onze website vindt u veelgestelde vragen over deze onderhoudsperiode.