Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Ontvang ons toezichtnieuws direct!

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 30 juni 2022

Het gebouw Toorop aan de voorkant

Sinds begin dit jaar kunt u kiezen of u onze toezichtnieuwsbrieven direct, wekelijks of maandelijks krijgt. Veel abonnees kozen er inmiddels voor om onze directe nieuwsservice te gebruiken. Mocht u het laatste toezichtnieuws ook graag direct in plaats van maandelijks willen ontvangen, geef dat dan aan ons door. Onderaan onze e-mailservice vindt u de optie om uw gegevens te wijzigen. Daar kunt u eenvoudig uw voorkeur doorgeven.

In de financiële sector en het toezicht gebeurt zoveel dat het belangrijk is om altijd direct op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. Denk aan nieuws over de sanctiemaatregelen in verband met de oorlog in Oekraïne of bijeenkomsten die vanuit DNB worden georganiseerd.

Daarom bieden we een directe nieuwsdienst aan voor onze nieuwsbrieven. Met deze dienst ontvangt u onze nieuwsberichten zodra ze online staan. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om wekelijks of maandelijks een overzicht van onze berichten te ontvangen.

Hoe wijzigt u uw abonnement?

Omzetten van uw abonnement is eenvoudig:

  • Ga naar een e-mailbericht van ons, afzender: DNB Nieuwsservice
  • Onderaan het e-mailbericht klikt u op de link ‘Wilt u uw gegevens wijzigen?’
  • In uw browser opent een scherm waarin uw huidige abonnement is weergegeven
  • Vink onder het kopje ‘Frequentie van berichten’ en vervolgens ‘Nieuwsberichten voor de sector’ uw keuze aan: direct, wekelijks of maandelijks
  • Klik op ‘profiel opslaan’
  • U ontvangt een e-mail met bevestiging van de wijziging.

Als u onze nieuwsbrieven al direct ontvangt, dan kunt u dit bericht negeren.