Terugblik Pensioenseminar

Nieuwsbericht
Datum 6 maart 2020

Op 28 januari vond het jaarlijkse DNB-pensioenseminar plaats in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Met dit seminar gaven we de kick off van het toezichtjaar 2020.

Cindy van Oorschot: ‘Het was goed om elkaar weer te spreken, op een nieuwe locatie met een nieuwe uitstraling. Ik vond het geslaagd en uit de evaluaties blijkt gelukkig dat u het seminar ook goed hebt gewaardeerd. Er waren veel vragen, met name over de inrichting van de sleutelfuncties, waar we, denk ik, goed antwoord op hebben kunnen geven. Gelukkig was er veel gelegenheid om die vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen. Ik ben blij dat we voor een vorm hebben gekozen waarin interactie centraal staat. We gaan dit volgend jaar zeker weer zo doen. Hartelijk dank voor uw aanwezigheid en voor het open gesprek dat we met elkaar hebben gehad.’ 

Presentaties workshops

In de workshops gingen we in op maatwerk in beleggingen, digitalisering van het toezicht, ESG, sleutelfuncties, PUO-toezicht, de wendbare instelling en actualiteiten. De presentaties bij de workshops kunt u hieronder downloaden.

Terug naar de website