Seminar informatiebeveiliging en cybersecurity

Nieuwsbericht
Datum 31 oktober 2018

DNB organiseert 12 februari 2019 een seminar over informatiebeveiliging en cybersecurity voor alle onder toezicht staande instellingen.

Cybercrime

Het seminar staat in het teken van het delen van inzichten uit recente onderzoeken door DNB op het gebied van informatiebeveiliging en specifiek op het gebied van cyberrisico’s. Daarnaast worden praktijkvoorbeelden gedeeld om daarmee instellingen weerbaarder te maken.

Doelgroep

Het seminar is bedoeld voor beleidsbepalers en experts op het gebied van informatiebeveiliging/cybersecurity: CIO’s, COO’s, CISO’s, information/security officers, riskmanagers en IT-auditors. Het seminar biedt alle ruimte en tijd voor discussie en om te netwerken met de overige aanwezigen.

Tijd en locatie

Het seminar vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur bij DNB (Westeinde 1, Amsterdam). Al naar gelang de hoeveelheid inschrijvingen kan worden uitgeweken naar een alternatieve locatie. Medio december ontvangt u het programma en de locatie van het seminar.

Aanmelding

U kunt zich hier opgeven. Reageer tijdig, zodat wij de juiste locatie kunnen bepalen en zo min mogelijk aanmelders teleur hoeven te stellen. Er geldt een maximum: twee deelnemers per instelling.

> Terug naar de Nieuwsbrief