Kort nieuws

Nieuwsbericht
Datum 31 januari 2018

Hierin aandacht voor: Informatiebijeenkomst toetsingen; DNB-website statistiek vernieuwd; Kalender uitvragen verzekeraars januari 2018.

Kort nieuws

Informatiebijeenkomst toetsingen
DNB organiseert maandag 5 maart om 14.30 uur weer een informatiebijeenkomst over toetsingen. Tijdens de informatiebijeenkomst geven medewerkers van DNB een toelichting op wat instellingen en te toetsen personen kunnen verwachten tijdens het toetsingsproces. Er komt onder andere aan bod welke voorbereidingen zij moeten treffen, hoe een toetsingsgesprek in zijn werk gaat en welke processtappen er zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Vanaf 14.00 uur staat de koffie klaar. Schrijf u in.

DNB-website statistiek vernieuwd
Op 30 januari gaat de nieuwe DNB-statistiekwebsite live. DNB biedt hier de laatste cijfers over financieel Nederland. Bijvoorbeeld over de dekkingsgraad van pensioenfondsen, de hypotheekrente en de solvabiliteit van verzekeraars.

U kunt cijfers opzoeken en downloaden, bijvoorbeeld over uw eigen sector, en grafieken op de dashboards bekijken en embedden in andere websites. Er zijn onder meer dashboards over pensioenen, verzekeraars en het bankwezen. De grafieken in de dashboards worden gelijk ververst wanneer er nieuwe data beschikbaar komen en zijn dus altijd actueel.

De gegevens die u als rapporteur aan DNB levert, zijn een belangrijke bron voor de cijfers die worden gepubliceerd. De rapportagefaciliteiten blijven op de vertrouwde plek op dnb.nl staan. Benieuwd naar de nieuwe site? Klik dan hier.

Kalender uitvragen verzekeraars januari 2018
Het helpt om te weten welke informatieverzoeken wanneer komen. DNB biedt u een actueel overzicht. 

> Terug naar de Nieuwsbrief