DNB 7x gecertificeerd als Top Employer

Nieuwsbericht
Datum 1 februari 2018
Donderdag 1 februari neemt DNB voor de zevende keer op rij de Top Employers-certificering in ontvangst. De Top Employers-certificering is een internationaal keurmerk voor goed werkgeverschap. Daarmee is DNB één van de topwerkgevers die bewezen hebben dat ze uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Certificering  

De certificering komt van het Top Employers Institute. Dit is een internationale organisatie gericht op het certificeren en erkennen van werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden. De certificering is het resultaat van een uitgebreid onafhankelijk onderzoek. Daarbij is gekeken naar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, organisatiecultuur en carrièremogelijkheden. 

Exclusieve status 

Ondernemingen die zich kwalificeren als Top Employer kunnen een jaar lang gebruikmaken van deze exclusieve status. De certificering geeft (toekomstige) werknemers en andere stakeholders het vertrouwen dat zij kiezen voor een organisatie die wordt erkend als één van de beste werkgevers in Nederland.


Logo Top Employer Nederland 2018

/>