Femke de Vries DNB Young Professional 2008

Nieuwsbericht
Datum 22 januari 2008

Femke de Vries (35) is verkozen tot meest inspirerende en talentvolle jonge professional van DNB.

Femke de Vries

Na een spannende verkiezingsstrijd, georganiseerd door JongDNB, kwam zij als winnaar uit de bus. Op 21 februari vertegenwoordigt Femke de Nederlandsche Bank tijdens de landelijke Young Professional of the Year verkiezing.

Femke is 1 januari aan de slag gegaan als hoofd van de nieuwe afdeling Compliance en integriteit. Als DNBYoung Professional of the Year zal ze zich vooral profileren als ambassadeur van DNB: 'Je merkt vaak dat mensen geen goed beeld hebben bij DNB als werkgever. Ik wil laten zien dat DNB professioneel is maar beslist niet saai! Mijn carrière toont aan dat het bij ons mogelijk is om werk, studie en een gezinsleven met twee jonge kinderen te combineren. Wie dit wil, kan verschillende onderdelen van de organisatie zien. Als je dat ambieert kun je bovendien in korte tijd doorgroeien naar een managementpositie.'

Stemmen op Femke kan via de website youngprofessionaloftheyear.nl. Hier is ook meer te vinden over Femkes motivatie, evenals een uitgebreid cv. Op 21 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Voor het bepalen van de einduitslag tellen de publieksstemmen voor de helft mee en de stemmen van de vakjury eveneens voor vijftig procent.