Open Boek Toezicht - nieuwsservice 25 september 2012 - EU-sanctie: DNB wijzigt per 1 oktober as de infovoorziening over sanctiemaatregelen

Nieuwsbericht
Datum 25 september 2012

Geachte heer, mevrouw,

U heeft zich geabonneerd op de nieuwsservice van DNB over sanctieregelgeving. DNB controleert dagelijks of er nieuwe EU- en NL-sanctieregelgeving is en als dat het geval is, wordt een nieuwsbericht geplaatst in Open Boek Toezicht . Als geabonneerde op de nieuwsservice ontvangt u een emailalert zodra een nieuwsbericht is geplaatst. Daarnaast worden via de twitteraccounts @DNB_NL en @DNB_NL_sancties dezelfde berichten verzonden.

DNB gaat deze informatievoorziening anders inrichten. Na 1 oktober a.s. zal nieuws over nieuwe sanctieregelgeving uitsluitend worden verzonden via het twitteraccount @DNB_NL_sancties. Indien u gebruik wilt blijven maken van de nieuwsvoorziening van DNB adviseren wij u om volger te worden van @DNB_NL_sancties. Reacties op tweets zullen door DNB worden beantwoord en daarnaast kunt u vragen over sanctieregelgeving ook zenden aan sancties@dnb.nl Wij attenderen u er hierbij wel op dat DNB haar verantwoordelijkheden vanuit de toezichthoudende rol duidelijk in de gaten blijft houden; adviesverzoeken zullen derhalve niet in behandeling worden genomen.

Vragen en opmerkingen over deze gewijzigde informatievoorziening horen wij graag van u via het vermelde emailadres.

Met vriendelijke groet,

De Nederlandsche Bank

Expertisecentrum Cultuur, Organisatie en Integriteit

T: +3120 5242104

E: sancties@dnb.nl