DNB-Pensioenseminar: nog enkele plaatsen

Nieuwsbericht
Datum 3 augustus 2012

Op woensdag 12 september vindt het DNB-Pensioenseminar plaats in ’t Spant in Bussum. Er zijn nog enkele plaatsen, dus schrijf u snel in! Sprekers zijn onder andere Klaas Knot, Joanne Kellermann en Maarten Camps. Dagvoorzitter is Charles Groenhuijsen. U kunt zich ook nog inschrijven voor diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen, zoals gedrag en cultuur en financiële opzet.

Pensioenseminar

>Workshop gedrag en cultuur

In de workshop gedrag en cultuur kijken we op een zeer interactieve manier naar gedragspatronen binnen een bestuur en mogelijke risico’s daarvan. U krijgt hierbij veel ruimte om mee te denken en mee te doen. Tijdens de workshop komen ook uitgebreid de resultaten van het recente DNB themaonderzoek over bestuurlijke effectiviteit aan bod.

Workshop financiële opzet

In deze workshop zijn wij benieuwd naar uw mening. Wat voor ideeën hebt u om een robuuste financiële opzet op de lange termijn te waarborgen? Kunt u die ideeën bij uw pensioenfonds omzetten in beleid en wat hebt u nodig om dit te doen?

De onderwerpen van de andere workshops zijn beheerste bedrijfsvoering, beleggingen en communicatie. De workshop communicatie wordt verzorgd door de AFM.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor het DNB-Pensioenseminar via de speciale website www.dnbpensioenseminar.nl.