DNB Pensioenseminar: geef uw mening!

Nieuwsbericht
Datum 31 mei 2012
Tijdens het DNB Pensioenseminar van 12 september gaat DNB graag het gesprek met u aan over de keuzes die u in 2013 moet maken. Maar ook vóór die datum hoort DNB graag uw mening. Op de speciale website voor het seminar, www.dnbpensioenseminar.nl staat een aantal stellingen waarop u kunt reageren.

Pensioenseminar

 
De stellingen gaan over de keuzes waar pensioenfondsbestuurders in 2013 voor staan. U kunt reageren op stellingen als: 'de deelnemers moeten meer invloed hebben op het beleggingsbeleid' of 'het is soms lastig om alle belangen van stakeholders goed af te wegen'. Discussieer dus mee met DNB en bekijk hier alle stellingen.   
  
  
  
Informatie over het Pensioenseminar

Het DNB Pensioenseminar is speciaal voor bestuurders en beleidsbepalers van pensioenfondsen. Het vindt plaats in de middag van 12 september 2012 in theater Spant! in Bussum. De pensioenfondsen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. In de ochtend is er een programma voor recent aangestelde bestuurders en beleidsbepalers. Meer informatie vindt u op de website van het seminar.
 
In de Nieuwsbrief van april stond minister Kamp als spreker aangekondigd. Helaas heeft hij moeten afzeggen in verband met de verkiezingen op 12 september.