DNB-seminars voor actuarissen en accountants

Nieuwsbericht
Datum 1 november 2012

Ook dit jaar organiseert DNB weer bijeenkomsten voor actuarissen en accountants in de pensioensector. Wederzijds begrip en versterking van het inzicht in de risico’s bij pensioenfondsen en de beheersing daarvan zijn het uitgangspunt van deze terugkerende bijeenkomsten.

Actuarissen
Op 6 december vindt ’s middags de jaarlijkse bijeenkomst voor pensioenactuarissen plaats bij DNB. Al eerder zijn de uitnodigingen verstuurd aan diegenen die daar de afgelopen jaren bij aanwezig waren. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze middag. Als u adviserend of certificerend (pensioen)actuaris bent of zich dagelijks met deze werkzaamheden bezighoudt, dan kan deze middag interessant voor u zijn. Dit jaar staan onder andere het Septemberpakket en de uitkomsten van het VPL-onderzoek (zie elders in deze nieuwsbrief) op de agenda. U kunt zich nog tot en met 9 november aanmelden via het e-mailadres actuarissendag@dnb.nl
 
Accountants
De jaarlijkse bijeenkomst voor extern accountants van pensioenfondsen vindt plaats op 19 december 2012. Uitnodigingen daarvoor gaan rechtstreeks naar de accountantskantoren.
 
In de nieuwsbrief van januari 2013 doet DNB verslag van de bijeenkomsten.