DNB-Pensioenseminar: Keuzes in een veranderend pensioenlandschap

Nieuwsbericht
Datum 6 september 2012
Aanstaande woensdag, 12 september, vindt het jaarlijkse DNB-Pensioenseminar voor pensioenfondsbestuurders plaats. Meer dan 500 bestuurders hebben zich aangemeld. Een ideale gelegenheid dus om met elkaar in gesprek te gaan over de belangrijke pensioenvraagstukken van dit moment. Centrale vragen tijdens het seminar zijn hoe pensioenfondsbesturen zich voorbereiden op alle veranderingen in de sector en welke keuzes zij hierbij maken.

 

Pensioenseminar DNB 2012

De grote veranderingen in de pensioensector vragen om zorgvuldige voorbereiding en evenwichtige keuzes. Hoe bereidt u zich voor op die veranderingen? Voor welke keuzes ziet u zich gesteld? Hoe zorgt u ervoor dat uw keuzes evenwichtig zijn en hoe legt u ze uit aan uw deelnemers? Het DNB-Pensioenseminar biedt een podium om over deze vragen met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. 
  
 
Klaas Knot, Maarten Camps en Joanne Kellermann zullen spreken over de ontwikkelingen in en rondom de pensioensector die van invloed zijn op de keuzes die u moet maken. In de vijf workshops is er ruimschoots gelegenheid uw visie te geven op de keuzes die u de komende tijd moet maken en de voorbereidingen die u moet treffen om klaar te zijn voor de veranderingen. Voorbereiding en keuzes zullen ook centraal staan tijdens de afsluitende paneldiscussie.
 
Wilt u meer weten over het DNB-Pensioenseminar? Kijk dan op www.dnbpensioenseminar.nl.