Expositieprogramma

Regelmatig organiseert De Nederlandsche Bank (DNB) exposities. Enerzijds om jonge kunstenaars een podium te bieden. Anderzijds om medewerkers kennis te laten maken met ontwikkelingen in de moderne beeldende kunst.

Expositie bezoeken

De exposities in de Kunstruimte zijn toegankelijk voor het publiek. Wilt u langskomen? Maak dan vooraf een afspraak

Aanwinsten 2018 van De Nederlandsche Bank

Aanwinsten 2018

Van 11 januari 2019 tot en met 21 februari 2019 vindt in de Kunstruimte van De Nederlandsche Bank de tentoonstelling Aanwinsten 2018 plaats.

In deze expositie toont de Kunstcommissie de kunstwerken die in het afgelopen jaar voor de collectie zijn verworven. Het afgelopen jaar heeft de commissie werk van 19 kunstenaars aan de collectie toegevoegd, waaronder werken van Michael Raedecker, Marc Desgrandchamps en Matthew Monahan.

De tentoonstelling Aanwinsten 2018 is op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bezichtigen in de Kunstruimte van De Nederlandsche bank. In verband met de toegangsprocedure bij De Nederlandsche Bank kunt u de tentoonstelling uitsluitend bezoeken na aanmelding en met legitimatie. Het maken van een afspraak kan telefonisch (020-5242183) of per e-mail ( kunstcommissie@dnb.nl).