Expositieprogramma

Regelmatig organiseert De Nederlandsche Bank (DNB) exposities. Enerzijds om jonge kunstenaars een podium te bieden. Anderzijds om medewerkers kennis te laten maken met ontwikkelingen in de moderne beeldende kunst.

Expositie bezoeken

De exposities in de Kunstruimte zijn toegankelijk voor het publiek. Wilt u langskomen? Maak dan vooraf een afspraak

Art Coming Out – All Colours of the Rainbow

Art Coming Out – All Colours of the Rainbow

Van 26 januari tot 8 maart 2018 vindt in de Kunstruimte van De Nederlandsche Bank de tentoonstelling Art Coming Out – All Colours of the Rainbow plaats. In de tentoonstelling worden werken getoond van de kunstenares Charlotte Schleiffert, een video van Astrit Ismaili, werken uit de eigen collectie en de iconische Rainbowdress. Samen geven de werken gehoor aan de wens van GayNB om zichtbaarheid te geven aan de diversiteit in seksuele voorkeuren binnen DNB en hierover in gesprek met elkaar te raken.

Art Coming Out – All Colours of the Rainbowtoont de kunst van nu en tegen de achtergrond van maatschappelijke vraagstukken. Tevens hoopt de expositie bij te dragen om een ieder te verbinden, te inspireren en te stimuleren.

Wij hopen u te verwelkomen bij de tentoonstelling Art Coming Out – All Colours of the Rainbow.

De tentoonstelling is van 26 januari tot en met 8 maart 2018 in de Kunstruimte van De Nederlandsche Bank, Westeinde 1 te Amsterdam op werkdagen op afspraak te bezichtigen. Een afspraak maken kan per e-mail (kunstcommissie@dnb.nl) of telefonisch (020-5242183). Legitimatie is verplicht.


Voorgaande programma's