Veilingen onder het PSPP

DNB voert een deel van de aankopen onder het public sector purchase programme (PSPP) via veilingen uit.

Informatie over hoe het veilingproces bij DNB verloopt, treft u hier aan. Op deelname aan de veilingen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Publicatie van veilinginformatie  

Gedurende de uitvoering van het PSPP vinden veilingen eens in de twee weken op maandag plaats, tenzij op deze website anders is vermeld. De veiling start om 10.15 uur (lokale tijd Amsterdam). Een lijst van stukken die in de aankomende veiling kunnen worden aangeboden wordt iedere donderdag om 15.00 uur gepubliceerd op onze Bloomberg pagina [DNLB].

Op de Bloomberg pagina worden om 11.30 uur op de dag van de veiling ook de veilingresultaten geplaatst. Dit betreft op het veilingniveau de totaal aangeboden hoeveelheid en de totaal gealloceerde hoeveelheid. Per obligatie wordt de laagste, gemiddelde, en hoogste geaccepteerde prijs gepubliceerd.  

Mocht u geen toegang hebben tot Bloomberg en inzicht willen hebben in de resultaten, kunt u contact opnemen met +31 20 520 5055.

Aangepast veilingschema

De eerste veiling in 2019 zal op 13 januari plaatsvinden.

Meer informatie

Met vragen kunt u terecht bij de Divisie Financiële Markten via fm.dealingroom@dnb.nl of telefoonnummer +31 20 520 5055.