Storingen en onderhoud

U vindt hier informatie over storingen en gepland onderhoud.

Op dit moment kunt u problemen ervaren bij het gebruik van DLR in combinatie met Internet Explorer 11. Er wordt een blanco pagina getoond, waardoor het uploaden van een bestand niet mogelijk is. Probeer in dat geval een andere webbrowser te gebruiken zoals Chrome of Edge. Heeft u deze mogelijkheid niet? Neem dan contact op met de DNB servicedesk.


(21-01-2021) In verband met noodzakelijk onderhoud zullen MDV en Digitaal Loket Rapportages dinsdagavond 26 januari vanaf 17.00 uur niet benaderbaar zijn.
De werkzaamheden zullen naar verwachting tot 21.00 uur duren. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


Aternatieve aanlevering in Excel
In sommige gevallen is het niet mogelijk het template te downloaden voor de alternatieve aanlevering in Excel binnen het Digitaal Loket Rapportages (DLR). Het aanleveren binnen DLR is wel beschikbaar.
Voor de FINREP en COREP van beleggingsondernemingen, fondsbeheerders, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen kunt u de actuele templates hier vinden. U vindt het voor u relevante template door op basis van het laatste stuk van het entrypoint in het zip bestand de juiste map te kiezen.