19-10-2009 Inlogprocedures vertegenwoordigers veranderd

Onderstaande tekst is uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers die rapportages van derde partijen verzorgen aan De Nederlandsche Bank. Vanaf vandaag (19-10-2009) is, op verzoek van administratiekantoren de inlogprocedure veranderd zodat als u ingelogd bent als vertegenwoordiger, u een lijst ziet van de individuele ondernemingen waarvoor u de rapportages verzorgt, met het bijbehorende registratienummer, profiel en de openstaande rapportageverplichtingen.

Tevens zijn per heden in e-Line Betalingsbalans de aanmeldcodes vervallen van de individuele ondernemingen waarvoor uw kantoor als vertegenwoordiger optreedt. Aanloggen en rapporteren met het registratienummer en wachtwoord van de individuele ondernemingen waarvoor u de rapportages verzorgt, is vanaf nu niet meer mogelijk. Het is uitsluitend mogelijk om in te loggen met het registratienummer en wachtwoord van uw administratiekantoor. Als u op deze manier ingelogd bent en u clickt op 'rapporteren' ziet u een lijst met rapportageverplichtingen van de ondernemingen waarvoor u de rapportages verzorgt met, onder meer, het bijbehorende registratienummer en profiel.

Als u de inloggegevens van uw administratiekantoor niet voorhanden heeft, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar sir.dra@dnb.nl. U wordt dan snel op de hoogte gesteld van de juiste inloggegevens. Voor een snellere afhandeling verzoek ik u er rekening mee te houden dat wij deze inloggegevens uitsluitend zullen verstrekken aan personen die in ons systeem als contactpersoon zijn opgenomen.

Als u vragen heeft, kunt u voor technische ondersteuning op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 contact opnemen met onze servicedesk op telefoonnummer 020-5246111. Voor inhoudelijke vragen over de rapportage verzoeken wij u contact op te nemen met uw relatiebeheerder bij De Nederlandsche Bank.