19-10-2017 Nieuwsbericht wijziging aanmeldformulier BFI


Doordat onze beveiliging is aangescherpt, blokkeert DNB sinds kort zogenoemde actieve content in inkomende e-mails. Voorbeelden van actieve content zijn macro’s en scripts in Office- of PDF-bestanden die als bijlage bij een e-mail kunnen zitten.

 

In ons aanmeldformulier maakten wij ook gebruik van macro’s die meegestuurd werden met het verzonden formulier aan DNB. Omdat deze bestanden nu geblokkeerd worden zijn de formulieren aangepast en vervangen op de website. Wanneer alle velden zijn ingevuld en er op de verzendknop wordt geklikt, wordt het bestand opgeslagen als PDF en als bijlage toegevoegd aan een e-mail in Microsoft Outlook. Indien u een andere e-mail-client gebruikt verzoeken wij u het formulier zelf op te slaan als PDF en samen met de groepsstructuur (PDF) te sturen naar sir.dra@dnb.nl.  Om er zeker van te zijn dat het door u ingevoerde formulier bij ons aan komt willen wij u vragen om uw bookmarks bij te werken en geen gebruik meer te maken van eerdere versies, die mogelijk lokaal op uw computer zijn opgeslagen. Alleen door het meest recente formulier (versie 2.5) te gebruiken, weet u zeker dat het formulier wordt ontvangen door DNB.

 

Indien u vragen heeft of problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de servicedesk (020 -5246111) of uw relatiebeheerder.