e-Line DNB

e-Line DNB is niet langer in gebruik

Voor meer informatie verwijzen wij u naar bijgaand bericht.

Lees meer over: e-Line DNB is niet langer in gebruik

Afwikkelondernemingen

Op de e-Line DNB pagina voor afwikkelondernemingen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor afwikkelondernemingen.

Lees meer over: Afwikkelondernemingen

Alternative Investment Funds Managers Directive

Op de e-Line DNB pagina voor Alternative Investment Funds Managers Directive vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor Alternative Investment Funds Managers Directive.

Lees meer over: Alternative Investment Funds Managers Directive

Beleggingsondernemingen

Op de e-Line DNB pagina voor beleggingsondernemingen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor beleggingsondernemingen.

Lees meer over: Beleggingsondernemingen

Betaalinstellingen en elektronisch-geldinstellingen

Op de e-Line DNB pagina voor betaalinstellingen en elektronischgeldinstellingen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor betaalinstellingen en elektronischgeldinstellingen.

Lees meer over: Betaalinstellingen en elektronisch-geldinstellingen

Financiële groepen

Op de e-Line DNB pagina voor financiële groepen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor financiële groepen.

Lees meer over: Financiële groepen

Geldtransactiekantoren

Op de e-Line DNB pagina voor geldtransactiekantoren vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor geldtransactiekantoren.

Lees meer over: Geldtransactiekantoren

Kredietinstellingen

Op de e-Line DNB pagina voor kredietinstellingen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor kredietinstellingen.

Lees meer over: Kredietinstellingen

Monetaire instellingen

Op de e-Line DNB pagina voor monetaire instellingen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor monetaire instellingen.

Lees meer over: Monetaire instellingen

Pensioenfondsen

Met ingang van januari 2019 worden FTK-rapportages niet meer via e-Line DNB uitgevraagd, maar via het Digitaal Loket Rapportages (DLR).

e-Line DNB kan op ons verzoek nog wel gebruikt voor eventuele herrapportages.

Daarnaast wordt e-Line DNB gebruikt voor rapportages van het BES-pensioenfonds.

Lees meer over: Pensioenfondsen

Premiepensioeninstellingen

Op de e-Line DNB pagina voor premiepensioeninstellingen vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor premiepensioeninstellingen.

Lees meer over: Premiepensioeninstellingen

Trustkantoren

Op de e-Line DNB pagina voor trustkantoren vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor trustkantoren.

Lees meer over: Trustkantoren

Verzekeraars

Op de e-Line DNB pagina voor verzekeraars vindt u nieuwsberichten, correspondentie en gebruikersdocumentatie, specifiek bestemd voor verzekeraars.

Lees meer over: Verzekeraars

Algemene gebruikersdocumentatie

Op deze pagina vindt u algemene gebruikersdocumentatie voor het gebruik van e-Line DNB. Specifieke gebruikersdocumentatie en correspondentie per sector vindt u op de betreffende sectorpagina.

Lees meer over: Algemene gebruikersdocumentatie

Storingen en Onderhoud

 U vindt hier informatie omtrent storingen en onderhoud van e-Line DNB

Lees meer over: Storingen en Onderhoud