03-12-2010 Vereenvoudigde rapportage set

Op 3 december 2010 zijn de directies van beleggingsondernemingen die in aanmerking komen voor de vereenvoudigde e-Line DNB rapportageset middels een brief geïnformeerd. Aangezien het indienen van de rapportage veelal is uitbesteed, mailen wij deze informatie ook naar alle contactpersonen die e-Line DNB gebruiken. De informatie is alleen bedoeld voor ondernemingen die met ingang van 1 januari 2011 het profiel ‘Set50k’ krijgen. Dit zijn nagenoeg alle beleggingsondernemingen met een minimum vermogen van 50.000 euro. Het is daarom mogelijk dat deze mail niet voor u is bestemd.

Onderstaande informatie bestaat uit de brief van 3 december j.l. aan de directie, een toelichting op de nieuwe rapportageset, een voorbeeld en een uitwerking van de nieuwe rapportage.

Verder informeren wij u dat het inloggen via e-Line DNB in het vervolg via de site van DNB gaat. Vooralsnog wordt u hier naartoe geleid. Bovenaan de nieuwe pagina staat Beleggingsondernemingen. Om te rapporteren moet u hier op klikken, u krijgt nu een overzicht van de voor u relevante nieuwsitems, gebruikersdocumentatie en correspondentie. Daarnaast ziet u aan de linkerkant van het scherm een button “Inloggen e-Line DNB”. Als u hier op klikt komt u in een scherm vanwaar u door middel van de button met daarop de tekst  'Direct naar inlogpagina van e-Line DNB' naar de e-Line DNB applicatie kunt surfen.

Eerdaags kunt u bovenstaande informatie terugvinden onder het kopje ‘Gebruikersdocumentatie’ op de Beleggingsondernemingen pagina.