30-03-2012 XML Importspecificaties FTK Kwartaalstaten Beleggingen gepubliceerd

Sinds 23 maart 2012 staan de definitieve XML-Importspecificaties van de FTK Kwartaalrapportage Beleggingen online (zie onder ‘XML-Importspecificaties’). Het betreft de importspecificaties bij de formulierenset K101 t/m K205.

Tevens is de toelichting over deze formulierenset opgenomen in het document “Aanwijzingen bij de FTK Verslagstaten”. Dat document is een toelichting met invulinstructies bij alle verslagstaten (zie onder ‘Gebruikersdocumentatie’). Het onderdeel met invulinstructies over de FTK Kwartaalrapportage Beleggingen zal vanaf medio volgende maand ook in het engels beschikbaar komen. Ook is de lijst met ‘frequently asked questions’ geactualiseerd (zie onder ‘Gebruikersdocumentatie’). Deze sluit nu aan bij het huidige FTK rapportagekader.

Op woensdag 18 april organiseert DNB voor degenen die direct betrokken zijn bij de invulling van de FTK Kwartaalstaten Beleggingen een seminar hierover. Uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verstuurd aan alle bij DNB bekende contactpersonen. Tevens is een kopie van deze uitnodiging, ter informatie, aan het bestuur van elk pensioenfonds toegezonden.

Voor inhoudelijke vragen over de FTK Kwartaalstaten Beleggingen kan contact opgenomen worden met de Helpdesk Pensioenfondsen via telefoonnummer 020 524 6260 of per e-mail via rapportages_pensioenfondsen@dnb.nl. Voor technische ondersteuning kan contact opgenomen worden met de DNB Servicedesk via telefoonnummer 020 5246111 of per e-mail via e-line@dnb.nl.