Contact met de InnovationHub

U kunt uw vraag stellen via het aanvraagformulier. Kijkt u ook even bij de veelgestelde vragen en de informatie over vergunningen. Dat is wellicht de makkelijkste manier om antwoord op uw vraag te vinden.

Contact via het aanvraagformulier

Heeft u vragen over het toezichtsbeleid, wet- of regelgeving met betrekking tot uw innovatieve financiële producten en diensten en daarbij behoefte aan ondersteuning vanuit de InnovationHub? Dan kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier

Eenvoudig op weg

Als we u, naar aanleiding van uw vraag, uitnodigen voor een gesprek, of telefonisch / via de mail met elkaar in contact komen, is het nuttig als u vooraf (voor uzelf) een antwoord formuleert op onderstaande vragen. Mogelijk komen ze aan bod tijdens ons contact:

  • Op welke manier is uw financiële product of -dienst of uw bedrijfsmodel vernieuwend ten opzichte van bestaande financiële producten, -diensten of bedrijfsmodellen?
  • Kunt u ons een voldoende helder beeld geven van de kenmerken van uw financiële product, -dienst of bedrijfsmodel?
  • Heeft u zicht op de regelgeving die relevant is voor uw financiële product, -dienst of bedrijfsmodel?

Reactie

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren op uw vraag. Hoe diep wij dan al op uw kwestie ingaan, hangt af van de vraag die u stelt. Afhankelijk van de vraag, nodigen wij u uit voor een gesprek bij de AFM of bij DNB. Bij eenvoudig te beantwoorden vragen, volstaat mogelijk telefonisch contact of contact via e-mail.