Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

DNB vaart als nummer 77 mee tijdens Canal Parade

Nieuws

Gepubliceerd: 05 augustus 2022

Progress vlag

De Nederlandsche Bank (DNB) doet dit jaar voor de twaalfde keer mee met een boot tijdens de Canal Parade van Pride Amsterdam. Ons thema is Your Gender, Our Value!

Op zaterdag 6 augustus zal DNB met startnummer 77 als een van de laatste boten deelnemen aan de Canal Parade. Als variatie op het overall thema van deze Pride (‘My Gender, My Pride’) heeft DNB gekozen voor ‘Your Gender, Our Value’.

Op de boot staan 80 medewerkers, waaronder zes medewerkers van collega toezichthouder Autoriteit Financiële Markten. Namens de directie zijn Nicole Stolk en Olaf Sleijpen vertegenwoordigd. Speciale gast is drag queen Sederginne.

De organisatie is grotendeels in handen van ons LHBTIQ+ netwerk DNB Pride, dat dit jaar haar 15-jarig jubileum viert. DNB Pride is één van de zes netwerken binnen DNB die activiteiten organiseert voor verschillende doelgroepen binnen DNB en kennis en ervaringen deelt om elkaar te kunnen verrijken.

Diversiteit en inclusie
Een diverse organisatie in een diverse samenleving: dat wil De Nederlandsche Bank zijn. Een inclusieve organisatie waarin iedereen zich welkom voelt, helemaal zichzelf kan zijn en talenten kan ontplooien en ontwikkelen. Lees meer over onze Diversiteit & Inclusie - Werken bij DNB.

Ontdek gerelateerde artikelen