Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

man op zoek naar polis van verzekeraar

Polis zoek, verzekeraar kwijt

Bent u uw polis kwijt? Kunt u een oude verzekeraar niet meer vinden? DNB helpt u op weg om uw polis of verzekeraar terug te vinden.

Zoeken naar oude polis

Is uw oude polis zoek en weet u niet meer bij welke verzekeraar u die had afgesloten? U kan laten uitzoeken óf en waar die polis nog loopt. U doet daarvoor een verzoek om een polis op te zoeken bij het Verbond van Verzekeraars. Als u een verzoek doet, gaat het Verbond navraag doen. Uw vraag gaat dan naar alle aangesloten verzekeraars om te kijken of uw naam daar bekend is. Dit kan drie maanden duren. Lees meer over de zoekservice verloren polissen.

Oude verzekeraar niet te vinden

Kunt u een oude verzekeraar nergens terugvinden? Het kan zijn dat die niet meer bestaat. Bijvoorbeeld omdat die is overgenomen door een andere verzekeraar en daarom een nieuwe naam heeft. Hieronder vindt u een overzicht van vaak gezochte verzekeraars die nu een andere naam hebben. Staat uw oude verzekeraar er niet bij? Neem contact op met ons. Bel 0800 020 1068 (gratis) op werkdagen van 9.00 – 15.30 uur. Of mail:  info@dnb.nl.

Oude Vs Nieuwe Verzekeraar

Ontdek gerelateerde artikelen