Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Storingen en onderhoud

U vindt hier informatie over storingen en gepland onderhoud. Heeft u last van een storing die niet in het overzicht staat? Neem dan contact op met Publieksvoorlichting via info@dnb.nl of 0800 020 1068 (gratis). Publieksvoorlichting is op werkdagen geopend tussen 9.00 tot 15.00 uur.

Storingen

Op dit moment zijn er geen verstoringen. 

Gepland onderhoud

DNB voert op vaste tijden onderhoud uit aan de digitale systemen. Tijdens gepland onderhoud zijn de volgende diensten niet of niet volledig beschikbaar. Bij niet volledige beschikbaarheid: 

  • zijn de diensten Toezichtkalender en Toezicht organisatiegegevens zijn niet beschikbaar 
  • is de dienst Toezicht Aanvragen is beschikbaar maar de verwerking van uw aanvraag duurt langer. De aanvraag wordt wel ingediend maar u ontvangt de ontvangstbevestiging later. 
  • bij de dienst Toezicht Aanvragen kunt u mogelijk de door u ingediende documenten niet inzien. 
  • is de dienst Kwalitatieve uitvragen wel beschikbaar. 

Data en tijden gepland onderhoud

DNB voert onderhoud uit op onderstaande data en tijden.  

  • Donderdag 23 mei 2024 vanaf 18:00 uur tot naar verwachting vrijdag 24 mei 11:00 uur zijn de diensten niet volledig beschikbaar. Ze hierboven voor de beschikbaarheid van de afzonderlijke diensten. 
  • Donderdag 13 juni 2024 vanaf 18:00 uur tot naar verwachting vrijdag 14 juni 11:00 uur zijn de diensten niet volledig beschikbaar. Ze hierboven voor de beschikbaarheid van de afzonderlijke diensten. 
  • Donderdag 4 juli 2024 vanaf 18:00 uur tot naar verwachting vrijdag 5 juli 11:00 uur zijn de diensten niet volledig beschikbaar. Ze hierboven voor de beschikbaarheid van de afzonderlijke diensten. 

Onze excuses voor het ongemak.