Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Informatiebijeenkomst over personentoetsingen DNB

Nieuwsbericht toezicht

Op dinsdag 28 mei a.s. organiseert DNB van 15.00 tot 16.45 uur een digitale informatiebijeenkomst over toetsingen.

Gepubliceerd: 22 april 2024

Toorop 2023

Tijdens de informatiebijeenkomst:

  • Geven we een toelichting op wat instellingen en te toetsen personen kunnen verwachten tijdens het toetsingsproces bij DNB;
  • Komt aan bod hoe een toetsingsgesprek in zijn werk gaat en hoe kandidaten zich op een toetsing kunnen voorbereiden;
  • Gaan we in op veel gestelde vragen over toetsingen; en
  • Is er ruimte voor het stellen van uw vragen.

Praktische informatie

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die door ons getoetst gaat worden en verder voor iedereen bij financiële instellingen, adviseurs en/of advocatenkantoren die met onze toetsingen te maken heeft. De bijeenkomst start om 15.00 uur en zal om ongeveer 16.45 uur worden afgerond. Van de bijeenkomst wordt geen opname gemaakt.

Aanmelding

U kunt zich tot en met donderdag 23 mei aanmelden via dit inschrijfformulier. Het inschrijfformulier biedt ook de gelegenheid om vooraf vragen te stellen. Deze vragen zullen dan tijdens de informatiebijeenkomst aan bod komen.

Wij zullen u van tevoren een agenda-uitnodiging met daarin de link naar de bijeenkomst toesturen. U ontvangt hierbij twee uitnodigingen: een uitnodiging voor het plenaire gedeelte en een uitnodiging voor de interactieve break-out sessie.

Programma 

Het plenaire programma (Nederlands gesproken) start om 15.00 uur en zal uiterlijk om 15:45 uur worden afgerond. Aansluitend vinden om 15:45 uur de interactieve break-out sessies plaats (Nederlands en Engels gesproken). Om de bijeenkomst en de break-out-sessies soepel te laten verlopen vragen wij u in het inschrijfformulier aan te geven aan welke break-out-sessie u zou willen deelnemen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons per e-mail bereiken via toetsing.expertisecentrum@dnb.nl.