Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

TRANSITIENIEUWS - Inschrijven DNB Pensioenseminar kan tot 3 april

Nieuwsbericht toezicht

Voor pensioenbestuurders en uitvoeringsorganisaties organiseert DNB op 9 april het jaarlijkse pensioenseminar. Het seminar is geheel gewijd aan de pensioentransitie, die van ons als sector een ongekend grote inspanning vraagt. De komende tijd zullen we hier samen aan werken vanuit wederzijds vertrouwen, ieder vanuit de eigen rol.   

Gepubliceerd: 27 maart 2024

Pensioen overzicht bekijken

Programma 

Klaas Knot opent na de lunch het seminar, met zijn persoonlijke beschouwingen over ons pensioenstelsel en de transitie. Daarna neemt u deel aan twee break-out sessies naar keuze. In deze sessies gaat u, samen met de andere sectorpartijen en DNB, in gesprek over verschillende aspecten van de transitie. Een paneldiscussie met het platform pensioentransitie is de afsluiting van het programma, met als onderwerp de collectieve uitkeringsfase. Onder leiding van Diana Matroos pellen we dit dossier samen af: hoe hebben partijen vanuit hun eigen rol samengewerkt en wat kunnen we verwachten van het platform in het vervolg van de transitie? 

Inschrijven 

Inschrijven kan nog tot uiterlijk 3 april a.s. Het biedt u als pensioenbestuurder of uitvoeringsorganisatie de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de sectorbrede samenwerking in de transitie.  Gebruik daarvoor deze link.  

Datum: 9 april 2024 
Tijd: 12:00-18:00 (inclusief lunch en afsluitende borrel) 
Locatie: DeFabrique, Utrecht