Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Update: DNBulletin heet voortaan Achtergrond

U ontvangt de DNBulletins die we op dnb.nl publiceren altijd in de mail. De artikelen die we onder deze naam publiceren, zijn nieuwsberichten of achtergrondartikelen. Voortaan gaan we ze zo ook noemen. Wilt u ze allemaal blijven ontvangen, lees dan verder.

Gepubliceerd: 03 mei 2024

Geconcentreerd achter een beeldscherm

Wat verandert er voor u?

De huidige reeks DNBulletins wordt voortaan onder twee labels op dnb.nl gepubliceerd: Nieuws en Achtergrond. De achtergrondartikelen blijft u met uw huidige abonnement automatisch ontvangen.

Wilt u in de toekomst ook graag onze nieuwsberichten in de mail, meld u dan ook aan voor de rubriek Nieuws. In deze rubriek worden voortaan alle nieuwsberichten van DNB gepubliceerd. Dit zijn de nieuwsberichten die we nu al in deze rubriek publiceren, de verdiepende nieuwsberichten die voorheen onder de noemer DNBulletin werden gepubliceerd, en de huidige Statistisch Nieuwsberichten. 

Veel abonnees ontvangen naast de DNBulletins nu ook al de huidige nieuwsberichten. Is dit voor u het geval, dan hoeft u niks te doen. Alleen de naam van de rubrieken verandert, u blijft onze artikelen gewoon ontvangen.

Hoe wijzigt u uw abonnement?

Wie iets wil wijzigen in het huidige abonnement, kan dit doen onderin de mail waarmee deze update is verstuurd. Daar vindt u de link om uw gegevens te wijzigen. En ook om u af te melden. Onderin elk artikel dat u via de Nieuwsservice van DNB ontvangt, vindt u deze mogelijkheid. Dus wijzigen of afmelden kan eenvoudig bij elk bericht.

Hebt u dit bericht via via ontvangen en bent u niet geabonneerd? Wie zich wil aanmelden voor onze gratis nieuwsservice, kan dit via onze website doen.

Ook podcasts, blogs en speeches ontvangen?

Op onze site en via de wijzigingslink onderin de mail, is ook te zien welke publicaties allemaal te ontvangen zijn. Vrij recent zijn er bijvoorbeeld podcasts bijgekomen, maar we hebben ook blogs van directieleden en divisiedirecteuren van DNB, speeches, rapporten en de wat specifiekere berichten voor de sector. Kijk rustig eens rond of er iets tussenzit en meld u aan om het te verkennen. Bevalt het niet? Afmelden is met een druk op de knop zo weer geregeld.

Laatste tip

U kunt bij onze nieuwsservice kiezen of u een bericht altijd direct bij publicatie wil ontvangen, of eens per week een update krijgen van wat die week is gepubliceerd, of eens per maand. Ook dit geeft u aan via de wijzigingslink onderin de mails.