Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Deel je mening over de woningmarkt

Achtergrond

Tegen welke problemen loop jij aan op de woningmarkt? En waar vind je dat wij aandacht aan moeten besteden? Kom op 9 maart naar DNB en laat het ons weten, we nemen de verschillende geluiden graag mee in onze adviezen.

Gepubliceerd: 02 februari 2023

Makelaar

Op 9 maart organiseert DNB van 19:00 tot 21:00 uur een bijeenkomst om te horen waar je tegenaan loopt op de woningmarkt. Iedereen is welkom! Van jong tot oud, huurder tot verhuurder, koper tot bezitter en alles daar tussenin.

We willen graag zo veel mogelijk verschillende perspectieven en uitdagingen op de woningmarkt bespreken, dat doen we in kleine groepjes. Daarna gaan we samen in gesprek om alle ideeën aan te horen. En schuift DNB-directeur Olaf Sleijpen aan om de adviezen in ontvangst te nemen.

Waarom hebben we jouw inbreng nodig?

Als onafhankelijk economisch adviseur kijken we bij DNB naar de sociaal economische ontwikkelingen in ons land. Op de woningmarkt liggen grote uitdagingen en we willen bijdragen aan structurele oplossingen. Met een onafhankelijke bril en gericht ook op de iets langere termijn. We geven onder meer richting Den Haag duidelijk aan welke problemen we zien, welke mogelijkheden er zijn om die aan te pakken en wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. Op basis daarvan kunnen politici en andere beleidsmakers beslissingen nemen.

Onze economen analyseren de ontwikkelingen op de woningmarkt en willen goed begrijpen waar mensen in verschillende situaties tegenaan lopen en welke oplossingen zij zelf zien. Alle nuttige informatie is hierbij welkom. Daarom spreken we graag zoveel mogelijk mensen hierover.

Hoe doen we dat?

Op 9 maart bespreken we diverse stellingen over de uitdagingen op de woningmarkt, welke veranderingen er nodig zijn en waar de problemen zitten. We zullen ervoor zorgen dat er een gemixte groep van deelnemers aanwezig is. Bij veel aanmeldingen maken we een selectie. Geef daarom vooral ook bij je aanmelding aan welke problemen je ziet en waarom je geïnteresseerd bent en graag een bijdrage wil leveren.

De bijeenkomst is op donderdag 9 maart van 19:00 tot 21:00 uur bij De Nederlandsche Bank, Spaklerweg 4 te Amsterdam.

Meer informatie volgt na inschrijving.

Ontdek gerelateerde artikelen