Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Kijken: DNB College Banken

Achtergrond

Banken, we vinden het de normaalste zaak van de wereld dat ze er zijn voor onze geldzaken. Maar welke rol hebben ze verder in de samenleving? In het DNB College Banken legt DNB-directeur Steven Maijoor het uit. Waag-directeur Marleen Stikker schetst haar visie op het toezicht.

Gepubliceerd: 22 december 2023

Marleen Stikker, Anic van Damme en Steven Maijoor in een DNB college over banken.

Op 20 december 2023 organiseerden we het derde DNB College. In deze colleges geven onze directieleden uitleg bij actuele vraagstukken en ontwikkelingen waar bijna iedereen mee te maken heeft, en waarover je misschien wel eens iets meer uitleg wil horen. In de derde editie, over de ontwikkelingen bij banken en hun rol in de samenleving, schoof naast Steven Maijoor ook Marleen Stikker aan om haar visie te schetsen op hoe zij het toezicht op banken in de toekomst graag zou willen verbreden.

Het college in 3 video’s

Vragen?
Heb je nou nadat je het college hebt bekeken nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze collega’s van Publieksvoorlichting. Je bereikt hen via: info@dnb.nl of 0800 020 1068 (gratis).

Je kunt de collegetekst van Steven ook teruglezen: DNB College over banken met Steven Maijoor

Het DNB College is ook op YouTube terug te kijken. En we delen fragmenten op onze social mediakanalen InstagramLinkedIn en Twitter.

 

Eerdere DNB Colleges terugkijken

Ontdek gerelateerde artikelen