Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Basisscholen welkom bij DNB tijdens Week van het geld

Nieuws

Gepubliceerd: 27 februari 2020

iPad die de site van DNB laat zien

Tijdens de Week van het geld van 23 t/m 27 maart geeft De Nederlandsche Bank speciale rondleidingen aan basisschoolklassen in haar Bezoekerscentrum.

De rondleidingen zijn geschikt voor groep 3 t/m 8. DNB biedt hen een aangepast programma. De rondleidingen in het DNB Bezoekerscentrum zijn normaal gesproken bedoeld voor middelbare scholen. 

Rondleiding boeken
Wilt u meer informatie of een rondleiding boeken? Neem dan contact op met het DNB Bezoekerscentrum via bezoekerscentrum@dnb.nl of +31205243355.

De Week van het geld
De Week van het geld vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. Het thema is ‘Goed omgaan met geld is goud waard’. Tijdens deze week geven professionals uit de financiële sector — onder wie veel DNB’ers – themalessen op basisscholen. Doel is kinderen op een leuke manier te leren omgaan met geld.  

Wijzer in geldzaken
De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in geldzaken, een platform waarin partners uit onder meer de financiële sector, de overheid en het onderwijs hun krachten hebben gebundeld. DNB is betrokken vanaf het eerste uur.

Ontdek gerelateerde artikelen