Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

CFI benchmark (CFI)

De CFI-benchmark dient voor het opstellen van diverse macro-economische statistieken voor de sector Financiële Instellingen en Kredietverstrekkers binnen concernverband. De benodigde data daarvoor zijn in de CFI-benchmark rapportage geïntegreerd. Dit betreft statistieken als de sectorrekeningen, betalingsbalans, en de internationale investeringspositie. De sectorrekeningen worden gezamenlijk opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en De Nederlandsche Bank (DNB), waarbij is bepaald dat DNB de daarvoor benodigde gegevens van financiële instellingen verzamelt. De sector Financiële Instellingen en Kredietverstrekkers binnen concernverband (Captive Financial Institutions and Money Lenders in het Engels) is geclassificeerd als een financiële instellingen sector.

Aanlevering

Voor de aanlevering van de CFI-benchmark gebruikt DNB dienst Rapportages. Rapporteurs kunnen inloggen via volgende button:

Inloggen bij de dienst Rapportages vereist eHerkenning. De rapporteur dient bij de eigen eHerkenning-provider de betrokken medewerkers te machtigen voor de dienst ‘DNB rapportages’. De uiterste inzenddatum voor de CFI-benchmarkrapportage is 1 juni 2023. Een rapportage is correct ontvangen door DNB als deze de status ‘voldaan’ heeft.

Documentatie CFI Benchmark

De belangrijkste documentatie over de Benchmarkrapportage zoals de CFI-handleiding en taxonomie documenten vindt u via deze link.