Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Consultatie Q&A Retentievergoedingen

Consultatie Toezicht

Gepubliceerd: 15 augustus 2022

Consultatie Toezicht gesloten

Deze Consultatie Toezicht is afgesloten. Er kan niet meer worden gereageerd.

Marktpartijen kunnen tot 26 september 2022 reageren op de consultatie van de Q&A over retentievergoedingen. In deze Q&A geven wij guidance over wanneer voorafgaande instemming van DNB nodig is voor een retentievergoeding. 

U vindt de Q&A hieronder bij de downloads.

Reageren op de consultatie

Reacties op deze consultatie kunt u naar ons sturen via consultatie@dnb.nl onder vermelding van “Consultatie Q&A Retentievergoeding”. De deadline voor het insturen van reacties is 26 september 2022.

Consultatiereacties worden na afloop van de consultatieperiode in een feedbackstatement gepubliceerd op de website van DNB onder vermelding van naam en/of organisatie of, indien u dit aangeeft, in geanonimiseerde vorm. Zo wordt zichtbaar wat er met de reacties uit de consultatie is gedaan.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met DNB via consultatie@dnb.nl, onder vermelding van het onderwerp “Consultatie Q&A Retentievergoedingen”.

Vervolg

De reacties op deze consultatie worden beoordeeld en waar nodig wordt de Q&A hierop aangepast. De definitieve versie wordt samen met het feedbackstatement gepubliceerd op Open Boek Toezicht op de websites van DNB.

Download