Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Update: Statistisch Nieuwsbericht heet voortaan Nieuws

U ontvangt de Statistisch Nieuwsberichten die we op dnb.nl publiceren altijd in de mail. De artikelen die we onder deze naam uitbrengen, worden voortaan gepubliceerd onder de naam Nieuws.

Gepubliceerd: 03 mei 2024

Overleg achter beeldscherm

Wat verandert er voor u?

De huidige reeks Statistisch Nieuwsberichten wordt voortaan onder de rubrieksnaam Nieuws op dnb.nl gepubliceerd. Met uw huidige abonnement blijft u ze automatisch ontvangen.

In de rubriek Nieuws worden wel meer berichten gepubliceerd dan alleen de huidige Statistisch Nieuwsberichten. Zoals de verdiepende nieuwsberichten die we voorheen onder de naam DNBulletin uitbrachten. En de artikelen die we op dit moment al onder de rubrieksnaam Nieuwsbericht publiceren.  

De Statistisch Nieuwsberichten blijven wel herkenbaar, bij elk artikel komt het duidelijk te staan als ze gebaseerd zijn op onze eigen statistieken.

Veel abonnees ontvangen naast de Statistisch Nieuwsberichten nu ook al de huidige nieuwsberichten. Is dit voor u het geval, dan hoeft u niks te doen. Alleen de naam van de rubrieken verandert, u blijft onze artikelen gewoon ontvangen.

Toch iets wijzigen in uw abonnement?

Wie iets wil wijzigen in het huidige abonnement, kan dit doen onderin de mail waarmee deze update is verstuurd. Daar vindt u de link om uw gegevens te wijzigen. En ook om u af te melden. Onderin elk artikel dat u via de Nieuwsservice van DNB ontvangt, vindt u deze mogelijkheid. Dus wijzigen of afmelden kan eenvoudig bij elk bericht.

Hebt u dit bericht via via ontvangen en bent u niet geabonneerd? Wie zich wil aanmelden voor onze gratis nieuwsservice, kan dit via onze website doen.

Ook podcasts, blogs en speeches ontvangen?

Op onze site en via de wijzigingslink onderin de mail, is ook te zien welke publicaties allemaal te ontvangen zijn. Vrij recent zijn er bijvoorbeeld podcasts bijgekomen, maar we hebben ook blogs van directieleden en divisiedirecteuren van DNB, speeches, rapporten en de wat specifiekere berichten voor de sector. Kijk rustig eens rond of er iets tussenzit en meld u aan om het te verkennen. Bevalt het niet? Afmelden is met een druk op de knop zo weer geregeld.

Laatste tip

U kunt bij onze nieuwsservice kiezen of u een bericht altijd direct bij publicatie wil ontvangen, maar u kunt ook  eens per week een update krijgen van wat die week is gepubliceerd, of eens per maand. Ook dit geeft u aan via de wijzigingslink onderin de mails.