Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Nieuwe website DNB live

Nieuws

Gepubliceerd: 02 februari 2021

Vrouw met laptop met de nieuwe site van DNB open

We hebben een geheel nieuwe website. De nieuwe site is gebruiksvriendelijker en we richten ons meer dan voorheen op een veel breder publiek. Sommige informatie vindt u vanaf nu op een andere plaats terug. Dus als u favorieten, links of bookmarks ingesteld heeft, vragen we u die eenmalig aan te passen.

Wat er is veranderd

Op onze nieuwe website communiceren we vooral via thema’s. Zeven thema’s die actuele onderwerpen beschrijven waarover wij, vanuit onze kerntaken, graag met u in gesprek gaan via onze website of via social media-kanalen. Per thema kunnen we ook beter inspelen op de actualiteit. Op deze manier vindt u op de nieuwe site actuele cijfers, relevante onderzoeken en achtergronden, overzichtelijk samen gebracht. De website is verder aangepast aan technische eisen en vormgeving van deze tijd.

Voor de sector

Voor instellingen die onder ons toezicht staan, blijft alle benodigde informatie beschikbaar, via een link ‘Voor de sector’. Er is een login-icoontje naar de digitale loketten e-Line, het Digitaal Loket Rapportage en Digitaal Loket Toezicht. In het archief kunt u te allen tijde oude informatie terugvinden, ook van de oude website. Volgt u op de nieuwe DNB-site een oude link, dan doen we ons best om u naar de juiste informatie te linken. Maar soms zult u via de vernieuwde zoekfunctie de voor u vertrouwde informatie te vinden.

Waarom deze verandering?

Onze oude website voldeed niet meer. Technisch niet, maar ook niet qua overzichtelijkheid en zoekfunctie. Dat bleek uit diverse gebruikersonderzoeken van de afgelopen jaren. En vanwege nieuwe wetgeving voor digitale toegankelijkheid waaraan we moeten voldoen en onze wens sneller, beter en meer met u te communiceren, hebben we dit alles aangepakt met onze nieuwe website. 

Oude publicaties vindt u in archief

Recente DNB-publicaties staan gewoon op onze nieuwe website. Oude publicaties vindt u terug in het archief. Via de zoekbalk kunt u de publicatie zoeken die u nodig heeft. In de footer onderaan de website vindt u een link naar het archief.

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe website, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Misschien staat het antwoord bij de meest gestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met onze collega’s van publieksvoorlichting.

Ontdek gerelateerde artikelen