Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Altijd op de hoogte van de laatste DNB-artikelen over de WTP?
Schrijf je dan in voor pensioennieuws via de DNB Nieuwsservice. 

Meld u aan

TRANSITIENIEUWS - DNB publiceert nieuwe communicatiekanalen voor WTP

Nieuwsbericht toezicht

Gedurende de pensioentransitie is heldere communicatie met de sector een van de speerpunten van DNB. Daarom zijn recent twee nieuwe communicatiekanalen opgezet: de verzamelpagina ‘Transitienieuws Wet toekomst pensioenen’ en het WTP-webinar. Deze initiatieven vergroten de vindbaarheid van informatie van DNB over de Wet toekomst pensioenen (WTP) en faciliteren de dialoog van DNB met de pensioensector. 

Gepubliceerd: 09 april 2024

Transitienieuws Toekomstbestendiger Pensioenstelsel

Webpagina met transitienieuws 

Vorige maand is een speciale webpagina gelanceerd waarop al het transitienieuws van DNB over de WTP te vinden is. Op deze pagina delen wij onze nieuwsartikelen en wordt doorverwezen naar beleidspagina’s om pensioenuitvoerders en andere betrokken partijen zo goed mogelijk te ondersteunen bij de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. 

Op de verzamelpagina zijn de WTP-onderwerpen herkenbaar opgesplitst in de onderwerpen ‘financieel’, ‘operationeel’, ‘governance’, ‘invaarmeldingen’, en ‘toezichtaanpak en overige’. Ook kunnen bezoekers via de nieuwe pagina snel naar het invaarsjabloon. 

WTP-webinar 

Op donderdag 13 juni vindt de pilot van het WTP-webinar van DNB plaats. Met deze sessie bieden wij een platform voor kennisdeling en om vooraf ingestuurde vragen te bespreken. Doel van het webinar is om themagewijs en op een toegankelijke en herkenbare manier een vaste plek te bieden voor vragen en suggesties vanuit de sector. Als de pilot succesvol is, moet het WTP-webinar elk kwartaal plaats gaan vinden.  U kunt zich inschrijven via: WTP-webinar

Ontdek gerelateerde artikelen