Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Dit dashboard toont de omvang en ontwikkelingen van alle woninghypotheken, die door Nederlandse huishoudens worden aangehouden bij banken in Nederland. Een woninghypotheek betreft een lening met als doel een huisaankoop, dat wil zeggen een krediet verleend voor investering in huizen voor eigen gebruik of verhuur, met inbegrip van (ver)bouwen, verbetering en onderhoud. Waar aangegeven zijn de dashboards gecorrigeerd voor securitisaties (het overbrengen van hypotheken naar een daarvoor speciaal opgerichte niet-bancaire entiteit).

Let op! DNB werkt er hard aan om de kwaliteit van haar statistieken te waarborgen. Om dit op een toekomstbestendige manier te doen, worden diverse systemen momenteel gemigreerd. Grafiek 1 en grafiek 2 worden daarom later dan gebruikelijk vernieuwd. De grafieken worden uiterlijk op 31 augustus 2022 bijgewerkt. Onze excuses voor het ongemak.

Dashboards

Beursindices

Dit dashboard presenteert de toonaangevende beursindices voor Nederland (AEX, All-Share en Midkap), de VS (Dow Jones en Nasdaq) en Japan (Nikkei).

Bekijk het dashboard over Beursindices