Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

29-06-2021 Excelinvoertemplates vernieuwd

De templates voor de gebruik van de Excel-invoerfunctionaliteit zijn vernieuwd. De taxonomie en de in te vullen gegevens zijn zelf niet gewijzigd. Het gaat om verbeteringen in de gebruikersvriendelijkheid van formulier TOC en in rekenregels voor het overview-formulier T11.01. Meer concreet zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. Op formulier TOC is in het in te vullen veld bij ‘Scheme’ een dropdown menu geplaatst met keuze uit LEI/KvK/RIAD/MDM, waarbij deze voor profielen IF en IFSB als default op RIAD is gezet.
  2. Op overview-formulier T11.01:

- in de formules voor derivaten (r130 en r260 – c030, c040 en c050) zijn enkele onvolkomenheden verbeterd;

- in de formule voor ‘Accrued Interest’ aan de passiefzijde maakt r290-c020 zijn twee ontbrekende transactiecomponenten van T07.10 toegevoegd (+ Sold interest during the quarter - Coupon amount paid during the quarter).

 

De gewijzigde Excelinvoertemplates zijn beschikbaar in DLR en zijn ook hier op de website te vinden (onder ‘Overige gebruikersdocumentatie’ onder ‘Documentatie MESRAP’).

De aanpassingen in de rekenregels zijn ook verwerkt in het document Calculation rules for T11 and T12, die u hier kunt vinden (onder ‘Overige gebruikersdocumentatie’ onder ‘Documentatie MESRAP’).