Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Boete van DNB voor Bustelberg Effectenkantoor B.V. wegens niet tijdig rapporteren

Handhavingsmaatregelen

Gepubliceerd: 12 november 2021

Toorop in de avond

De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) heeft aan Bustelberg Effectenkantoor B.V. (Bustelberg) een bestuurlijke boete van EUR 13.750,- opgelegd. Deze boete is opgelegd, omdat Bustelberg de wettelijk verplichte kwartaalrapportage over het vierde kwartaal van 2020 niet binnen de voorgeschreven termijn aan DNB heeft verstrekt.

Overtreding

Bustelberg heeft de kwartaalrapportage over het vierde kwartaal van 2020 niet binnen de wettelijk voorgeschreven termijn aan DNB verstrekt. Deze rapportage had uiterlijk op 11 februari 2021 bij DNB ingediend moeten zijn, maar is door Bustelberg op 12 februari 2021 aan DNB verstrekt. Hiermee heeft Bustelberg artikel 3:72, eerste lid, van de Wet op het financieel toezicht in samenhang met de bij of krachtens het vijfde lid van dit artikel gestelde voorschriften overtreden. DNB heeft hiervoor op 22 juli 2021 aan Bustelberg een bestuurlijke boete opgelegd.

Tegen dit besluit is door Bustelberg geen bezwaar gemaakt, waardoor dit besluit onherroepelijk is geworden.

Lees hieronder het volledige boetebesluit. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de Informatiedesk van DNB: 0800 - 020 1068 (gratis).

Besluit Tot Het Opleggen Van Een Bestuurlijke Boete Aan Bustelberg Effectenkantoor

229KB PDF
Download Besluit Tot Het Opleggen Van Een Bestuurlijke Boete Aan Bustelberg Effectenkantoor

Ontdek gerelateerde artikelen