Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Via deze dienst ziet u welke activiteiten DNB voor uw instelling gepland heeft. De kalender toont het meest actuele overzicht van de thema’s en onderzoeken waarvoor uw instelling is geselecteerd en wanneer deze plaatsvinden.

De gebruikelijke rapportageverplichtingen zijn niet opgenomen op de kalender; deze zijn opgenomen in het Digitaal Loket Rapportages (DLR). 

Deze dienst is momenteel beschikbaar voor pensioeninstellingen, verzekeraars, betaalinstellingen, beleggingsondernemingen, elektronischgeld-instellingen en trustkantoren en banken (LSI’s).

Let op: voor het gebruik van deze webdienst dient u door uw eHerkenning-provider geautoriseerd te zijn voor de dienst ‘Toezicht organisatiegegevens’.

Kalender delen

Wilt u de kalender in uw organisatie delen? Dat kan eenvoudig via de knop ‘afdrukken’.

Vragen?

Heeft u een vraag over de inhoud van de Toezichtkalender? De Toezichtkalender is instellingsspecifiek, eventuele toelichtingen worden door de betrokken toezichthouders gegeven. Als u een toezichtactiviteit opent in de Toezichtkalender vindt u de contactgegevens van uw contactpersoon.

Heeft u een algemene vraag over de kalender? Neem dan contact op met Publieksvoorlichting via info@dnb.nl of 0800 020 1068 (gratis). De Informatiedesk is op werkdagen geopend tussen 9.00 tot 15.00 uur.