Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Boete van DNB voor EQT Netherlands Management B.V. voor niet tijdig rapporteren

Handhavingsmaatregelen

Gepubliceerd: 02 juni 2020

Entree DNB Toorop gebouw

De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) heeft aan EQT Netherlands Management B.V. (ENM) een bestuurlijke boete van EUR 21.250,- opgelegd. Deze boete is opgelegd, omdat ENM de wettelijk verplichte halfjaarlijkse rapportage over het tweede halfjaar van 2018 niet binnen de voorgeschreven termijn aan DNB heeft verstrekt

Overtreding

ENM heeft de halfjaarlijkse rapportage over het tweede halfjaar van 2018 niet tijdig aan DNB verstrekt. Deze rapportage had uiterlijk op 11 februari 2019 bij DNB ingediend moeten zijn, maar is door ENM op 25 februari 2019 aan DNB verstrekt. Hiermee heeft ENM artikel 3:72, eerste lid, van de Wet op het financieel toezicht in samenhang met de bij of krachtens het vijfde lid van dit artikel gestelde voorschriften overtreden. DNB heeft hiervoor op 18 november 2019 aan ENM een bestuurlijke boete opgelegd. Tegen dit besluit is door ENM geen bezwaar gemaakt, waardoor dit besluit onherroepelijk is geworden.

Lees hieronder het volledige boetebesluit. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de Informatiedesk van DNB: 0800 - 020 1068 (gratis).

Boete van DNB voor EQT Netherlands Management B.V. voor niet tijdig rapporteren

337KB PDF
Download Boete van DNB voor EQT Netherlands Management B.V. voor niet tijdig rapporteren

Ontdek gerelateerde artikelen